Over Limit Management își propune să
ajute întreprinzătorii în demersurile lor pe drumul atât de dificil, dar și atât de frumos al antreprenoriatului.

 

Acest vis poate deveni realitate atât
prin accesarea fondurilor nerambursabile puse la dispoziție prin Programul Start Up Nation cât și prin accesarea fondurilor europene prin POR 2.1 și POR 2.2.

 

Identificarea ideii de afacere, înființarea firmei, eligibilitatea proiectului, planul de afaceri, documentația, consilierea în management și marketing sunt competențe pe pe care le găsiți la OLM

Misiunea OLM

Rolul nostru principal este de a asigura consiliere micro-intreprinderilor și IMM-urilor pentru obținerea de finanțări prin fonduri nerambursabile de stat și fonduri europene.
Rolul nostru secundar este sprijinul acordat clienților noștri în implementarea procesului de management strategic al firmelor lor

Obiectivele OLM

Primul dintre ele este identificarea celei mai bune finanțări pentru firmele solicitante, între Start Up Nation, POR 2.1 și POR 2.2, PNDR 6.2, microindustrializare, in funcție de condițiile impuse de finantator, indrumare privind organizarea procedurilor de achizitie publica, intocmirea cererilor de plata sau decont pe baza documentelor furnizate de beneficiar, managementul contractului de finantare.
Obiectivul doi este sprijinul acordat clienților noștri pentru identificarea misiunilor principale, a obiectivelor și strategiilor care vor fi sau sunt deja implementate, analiza factorilor interni și externi, formularea noilor strategii, aplicarea și evaluarea lor.

PLANURILE STRATEGICE ȘI OPERAȚIONALE ALE OLM

Pe termen lung ne orientam înspre dezvoltarea mediului economic al comunelor având o populație între 2000 și 10000 de locuitori printr-o muncă de zi cu zi în folosul comunității de afaceri.
Sursa: Libertatea.ro (Comuna Ciugud-Alba)
Răspunde
1
Aveți nevoie de ajutor?
Scan the code
Over Limit Management
Bună, cum vă putem ajuta?